یک تیم تحقیقاتی در حوزه نانو در حال صادرات تجهیزات نانویی به همراه بستههای آموزشی به کشور چین است که به گفته آنها قرار است در مدت ۵ سال، ۱۰۵ دستگاه حوزه نانو به همراه بستههای آموزشی به ارزش یک میلیون دلار به کشور چین صادر شود.
به گزارش ایسنا، امروزه فناوری نانو سهم بزرگی از بازار جهانی را به خود اختصاص داده است که در این میان تربیت نیروی انسانی متخصص، نقش ویژهای دارد. بر این اساس راهبرد اصلی این شرکت تمرکز بر بخش آموزش و بستههای آموزشی و صادرات این توانمندی به کشورهای مختلف است.
این شرکت با استفاده از تجربه کشور در آموزش نانو به دانشآموزان ایرانی، موفق به صادرات محصولات و خدمات آموزشی خود به سایر کشورها شده است.
این محققان در این چند سال فعالیت، در کشورهای مختلفی از جمله هند، اندونزی، ترکیه و عمان کارگاههای آموزش فناوری نانو برگزار کرده و در جلسات و نمایشگاههای مرتبط مشارکت داشتهاند. نتیجه این فعالیتها انعقاد قرارداد ۵ ساله در زمینه صادرات بستههای آموزشی فناوری نانو است که با یک شرکت چینی منعقد شده است.
در این بسته صادراتی آموزشی چند کارگاه آموزشی نیز وجود دارد که برای دانشآموزان چینی برگزار شده است. همچنین این شرکت یک قرارداد دیگر با یک شرکت عمانی به امضا رساند که به موجب آن یک پورتال آموزشی در کشور عمان راهاندازی شد. این پورتال به دو زبان عربی و انگلیسی آماده شده و مورد بهرهبرداری قرار گرفته است. این پورتال در سه سطح مقدمانی، متوسط و پیشرفته آماده شده که برای دانشآموزان دبستانی (دوره مقدماتی)، مقطع متوسطه و دانشجویان لیسانس (دوره متوسط) و دانشجویان دکتری و پسادکتری (دوره پیشرفته) قابل استفاده است.
این تیم تحقیقاتی، در حال صادرات تجهیزات نانویی به همراه بستههای آموزشی به کشور چین است. مدت این قرارداد ۵ ساله بوده و ارزش آن یک میلیون دلار است. این شرکت پورتال آموزشی نیز در عمان راهاندازی کرده تا آموزش نانو را در این کشور در چند مقطع مختلف انجام دهد.
بر اساس این قرارداد با یک شرکت چینی، قرار است در مدت ۵ سال یک میلیون دلار تجهیزات نانویی توسط این شرکت به چین صادر شود. این قرارداد در سال ۱۳۹۴ منعقد شد که در سال اول دو دستگاه، در سال دوم، ۱۰ دستگاه و در سال سوم، ۱۵ دستگاه به چین صادر شده و قرار است در مجموع در پایان سال پنجم ۱۰۵ دستگاه به ارزش یک میلیون دلار به کشور چین صادر شود.
این دستگاهها شامل تجهیزات الکتروریسی، اسپاترینگ و انفجار سیم است.
Prince of Persia
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان و متخصصان را می طلبد تا با تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد وزمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.